Slepice na zádech - Frýdek-Místek

divadla
pondělí 5. 6. 2023 (od 20:00)  tuto akci již nestihnete 
Slepice na zádech / 5. 6. 2023 / Frýdek- Místek / 19:00

V krásném prostředí frýdeckého zámku můžete zažít bláznivě vtipný večer ve společnosti manželů Dykových ve hře Slepice na zádech z dílky divadla UNGELT.

„S Vojtou máme vyzkoušené, že dělat si ze sebe na jevišti legraci, dělat si naschvály a všelijaké poťouchlosti nám jde dobře. Tím, jak víme, že si to pak doma vrátíme, nás to i baví. Takže když mi přišla do rukou tahle bláznivá komedie Slepice na zádech, řekla jsem si, že by mohla být skvělá i pro Vojtu. (Tatiana Dyková)

„Táni Dykové jsme po Skleněném stropu chtěli najít další titul přímo na tělo. Dohodli jsme se spolu, že zvláště poté, co konečně zvítězíme nad koronavirem a otevřou se divadla, budeme všichni potřebovat ozdravnou komedii. Poslal jsem tehdy Táně k přečtení Slepici na zádech. Nadchnula ji tak moc, že ji dala přečíst Vojtovi Dykovi – oba totiž už nějakou dobu snili o tom, že si spolu zahrají nějakou bláznivou komedii. A musím se přiznat, že jsem o tom snil i já – jejich loňská účast ve vánočním dílu talkshow Rozpravy Milana Heina byla uhrančivá. Dva sehraní komedianti z každé maličkosti dokázali vytěžit vtip. Jen při vzpomínce, jak četli ukázku z Rumcajse se směju ještě teď… Nedokážu si prostě představit vhodnější pokoronavirou novinku než právě tyto dva ve Slepici na zádech…“ (Pavel Ondruch)

Pořadatel akce

Muzeum Beskyd Frýdek- Místek, p. o. - https://www.facebook.com/muzeumbeskydfm/
Slepice na zádech - Frýdek-Místek

Frýdek (zámek)
okres Frýdek Místek, Moravskoslezský kraj

Zámek
Zámek přestavěný z gotického hradu, založeného ve 14. st. Renesanční přestavbu provedl Bartoloměj Bruntálský z Vrbna koncem 16. st. Po požáru v roce 1668 několikrát upravován. Roku 1797 koupili panství Habsburkové. Od roku 1923 patří zámek státu.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia

Inzerce

Agentura zabývající se uměním v historii.
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Náhodné video