27/7
Mládežnické soustředění pro věkovou kategorii 15-26 let

dlouhodobé akce | přidáno skupinou Digladior - škola šermu
sobota 27. 7. 2024 (9:00) – sobota 3. 8. 2024 (14:00)  (za 69 dní)
Jelikož se nám nepovedlo naplnit kapacitu našeho dětského tábora a chceme využít domluvenou ubytovací i lektorskou kapacitu, rozhodli jsme se udělat souběžně Mládežnické soustředění.. Program by měl těžiště v tréninku šermu dlouhým mečem, ale pověnujeme se i dalším souvisejícím technikám a zbraním. Míra vaší pokročilosti není podstatná.

Tábor děláme již třetí rok v pěkném areálu Hrachov mezi Příbramí a Sedlčany sympaticky mimo civilizaci. Ubytování v bungalovech, plná penze, doprava na místo autobusem s dětskou sekcí (nebo individuálně). Naše představa rozsahu je dva tréninkové bloky dopoledne, jeden odpoledne, obvykle venku a doplněno dalšími sportovními kompenzačními aktivitami dle počasí. V areálu je minigolf, volejbalová hřiště, bazén a spousta prostoru. Pro případ extra hnus počasí je tam na tréninky velký párty stan.

Pro vás bude mít akce samozřejmě méně striktní řád než pro děti - tréninky jsou nabídkové, kdo si bude chtít dát pauzu není problém. Stejně tak předpokládáme, že volný čas už vám nemusíme organizovat do poslední minuty, takže vlastním aktivitám od deskovek po výlety po okolí bránit nebudeme.

Na fotky a videa z loňska se můžete kouknout na Facebooku Digladior Kroužek pro děti.

Pořadatel akce

Rekreační středisko Star Line - Hrachov 45, Chramo...

Inzerce

Náhodné video