zítra
Čarodějnice na Chvalské tvrzi 2024

zdarma | pro děti | hudební koncerty
úterý 30. 4. 2024 (14:00 – 22:00)  (zítra)
33. ročník Čarodějnic na Chvalské tvrzi je tady!

Tradiční a definitivní rozloučení s paní zimou a velkolepé přivítání jara proběhne v poslední dubnové odpoledne a večer na Chvalské tvrzi. Tak jako každý rok se můžete těšit na spoustu zábavy: skvělé koncerty, stánky, atrakce, vystoupení místních spolků, opékání buřtů, výběr nejhezčích čarodějnických masek, pálení čarodeějnice a mnohé další!

Jaký program nás čeká letos? Čtěte dál a dozvíte se více! Podrobné informace budeme průběžně přidávat do této události.

Společně s MČ Praha 20 pro vás připravujeme bohatý program pro nejširší řady návštěvníků a posluchačů z Horních Počernic i okolí. Neodmyslitelná je široká nabídka stánkového prodeje občerstvení a nápojů, zábavné atrakce pro nejmenší a kolotoče nebo skákací hrad. Nebude chybět ani malý i velký oheň a opékání buřtů, stejně tak jako volba nejkrásnější čarodějnice a další doprovodné kratochvíle.

Hudební a taneční program bude i letos velmi rozmanitý. Odpolední blok je komponovaný z vystoupení místních spolků, po kterých vystoupí kapely ZUŠ Horní Počernice – Výstřední Rock a Nechte nás beat!

Interaktivní show pro děti zajistí profesionální bubeníci, se kterými si děti i rodiče užijí mnoho legrace při bubnování a rytmizování.

Jako hlavní hvězdy večera letos vystoupí ikonická kapela Yellow sisters, se svým projektem Zvěřinec, a kapela The People, která svým temperamentech roztančí každého z vás. Její produkce, založená na bohaté sestavě muzikantů, bude rozdělená do dvou odlišných hudebních bloků, popového a rockového. Na své si tak přijdou posluchači co nejširšího spektra hudebních žánrů!
Těšíme se, že si oslavu jara užijete s námi!
Vstupné: 100,- Kč, děti do 120 cm své výšky – vstup zdarma.
Vstup se psy zakázán.

Pořadatel akce

Chvalský zámek
okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha

Zámek
Na zámek byla po r. 1652 jezuity přestavěna starší zpustlá tvrz. Od r. 1955 budovu užíval státní statek, zámek nebyl udržován a chátral. V r. 1992 se začalo s jeho záchranou, která byla dokončena a zámek zpřístupněn veřejnosti 1. 5. 2008.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Agentura zabývající se uměním v historii.
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Náhodné video