Vážně nevážně (nejen) o zámku Raduň

oživené prohlídky | pro děti | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
sobota 15. 7. 2023 (12:00 – 20:00)  tuto akci již nestihnete 
Umíme si ze sebe udělat legraci, a myslíme to vážně. Proto pro vás připravujeme nevážnou happeningovou akci o nejrůznějších zámeckých stereotypech. Prožijte s námi na raduňském zámku radostný den s netradičními prohlídkami, jedinečnými sportovními disciplínami v zámeckých papučích pro děti i dospělé, hudbou i skvělou prezentací.

Chystáme speciální kastelánské prohlídky s názvem: My bychom vám to rádi ukázali, ale… Prohlídka se koná v 12:15 a 14:15, 16:15 počet míst je omezen, doporučujeme včasnou rezervaci na radun@npu.cz. Odpoledne v 18:00 si přijďte do zámecké oranžerie poslechnout koncert Petra Hudce a těšte se na fenomenální song věnovaný zámeckým papučím. Petr je nejen skvělý hudebník, ale také náš kolega, který si pro vás přepravil komentovanou projekci ukázek filmů, v nichž se provádí po památkách. Prezentace s názvem Nesahej mi na tu halapartnu, hochu! začne v 19 hodin v zámecké sýpce. My se moc těšíme, a vy?

Pořadatel akce

Raduň (zámek), tel. 420 553 796, radun@npu.cz

Raduň (zámek)
okres Opava, Moravskoslezský kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Původně tvrz z 15. st., v pol. 17. st. přestavěna na renesanční zámek. Na počátku 19. st. již chátral. Jan Larisch- Mönnich jej zboural a postavil zde nový empírový zámek. Později romanticky upraven.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video