Nikdy neříkej nikdy

promítání | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
pátek 11. 8. 2023 (od 21:00)  tuto akci již nestihnete 
V rámci spolupráce s filmovým festivalem Finále Plzeň, uvedeme na zámku Kozel příběh Nikdy neříkej nikdy. Ten dokáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát.

Vstupenky můžete zakoupit online zde: https://goout.net/cs/listky/nikdy-nerikej-nikdy/xjdt/ nebo přímo v místě promítání vždy hodinu před začátkem projekce.

Pořadatel akce

Kozel (zámek), tel. 606 666 420

Kozel (zámek)
okres Plzeň - jih, Plzeňský kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Zámek postavený J. V. Černín z Chumenic koncem 18. st. Sloužil převážně jako letní lovecké sídlo. V přízemí je vybaven bazénem. Vzácná je výbava interiérů a soch. Výzdoba pochází z dílny Ignáce Platzera.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia

Inzerce

Náhodné video

Radek Vošahlík | Promo videa - památkové objekty