1/6
ZRUŠENO - Fabio a Giulia Piccarreta - Otec a dcera na cestě uměním

dlouhodobé akce | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
sobota 1. 6. 2024 – sobota 29. 6. 2024  (za 12 dní)
VÝSTAVA ZRUŠENA.

Bohužel Vám musíme oznámit, že byla výstava, z důvodu nemoci umělce zrušena. Přejeme brzké uzdravení a těšíme se na jiný termín.

Giulia Piccarreta, 19. 1. 1989 Janov

Od dětství jsem měla velký vzor a oporu v mém otci který mne podporoval v mé kreativitě. Proto bylo také mé rozhodování ve výběru studia velice jednoduché. Vystudovala jsem Akademii výtvarného umění v Janově. V uplynulých letech jsem se věnovala různým stylům: ilustrace knihy pro děti, grafice. Věnuji se i digitální tvorbě. Mám ráda nové výzvy a stále hledám nové styly a vylepšení.
Fabio Piccarreta, 15. 3. 1960, Janov

Kromě malířství se věnuje sochařství, práci s mědí a tepaným žele- zem. V současné době se zabývá principem nevědomosti, chaosu a hmoty.

„Experimentuji s barvami i materiály, jak v malířství tak v sochařství, a tak získávám nové zkušenosti. Rád experimentuji s technikami i bez konkrétního cíle. Ve svých padesáti letech jsem se nechal zapsat do večerního studia hry na tenorsaxofon. V mládí jsem se zajímalo východní bojová umění a několik let jsem se věnoval karate... Přestože jsem navštěvoval večerní studium na umělecké škole v Janově, jsem v podstatě autodidakt. Mými průvodci byly vždy hlavně zvědavost a touha. Miluji literaturu, hudbu. Kombinace různých stylů a zájem o princip chaosu, to jsou dveře k mé tvorbě. Umění miluji v každé jeho podobě“.

Pořadatel akce

Libochovice (zámek), tel. +420 724 663 761, libochovice@npu.cz

Libochovice (zámek)
okres Litoměřice, Ústecký kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Raně barokní zámek byl gotickou tvrzí. Zpustla a v r. 1560 byla přestavěná na zámek. Po vyhoření znovu obnoven v letech 1683–90 stavitelem A. della Porta pod dohledem majitele Gundakara z Ditrichštejna. Zámek obnovován v letech 1900 až 1914.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Pražská hudební skupina ERGO byla založena před více jak 30 lety.
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Náhodné video