ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR – 33 RADOSTÍ ŽIVOTA - koncert

hudební koncerty | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
pátek 20. 8. 2021 (od 19:00)  tuto akci již nestihnete 
Skupina Čechomor slaví letos krásných 33 let na hudební scéně a oslaví to jak jinak, než se svými fanoušky na koncertech.

Můžete se těšit na koncert plný radosti, jak už název turné napovídá. Čechomor přiveze svoji nejnovější desku s názvem Radosti života a kromě toho zazní samozřejmě i starší osvědčené hity.

Koncerty navazují na úspěšné akustické turné, se kterým skupina navštívila svoje fanoušky po celé České republice v roce 2020.

„I přes všechna vládní opatření jsme si léto 2020 užili a věříme, že letos to bude ještě lepší. Budeme se na Vás těšit! ” vzkazují za celou kapelu František Černý a Karel Holas.

Jako je už na koncertech Čechomoru hezkým zvykem, i tady bude možné podpořit Pomocné tlapky, organizaci, která vychovává asistenční psy pro hendikepované lidi, kteří se bez jejich pomoci v každodenním životě neobejdou.
Koncert na nádvoří zámku.
Objednat vstupenky
Více informací na www.cechomor.cz

Pořadatel akce

Opočno (zámek), tel. +420 494 668 216, opocno@npu.cz
Čechomor

Opočno (zámek)
okres Rychnov nad Kněžnou, Královehradecký kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Renesanční zámek vystavěný r. 1560 Vilémem Trčkou z Lípy. Trojkřídlá stavba s arkádovým nádvořím. Fasády a interiéry změnily pozdější barokní úpravy. K zámku patří i hospodářské budovy, kostel, míčovna, konírny a letohrádek.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia

Inzerce

Náhodné video

Milan Daněk | Promo videa - památkové objekty