Vánoční bacátkový turnaj

soutěže | přidáno skupinou Digladior - škola šermu
pátek 22. 12. 2023 (17:30 – 20:30)  tuto akci již nestihnete 
Letos nás na Vánočním bacátkovém turnaji čekají dvě kategorie. První proběhne od 16:00 do 17:30 a je určena pro děti do 15 let. Na tuto kategorii není potřeba se předem hlásit. Od 17:30 pak začne kategorie nad 15 let, na tu se prosím zapište do této tabulky.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VVFTSCvZ047Yi1r5vZldE74E9PNGCMS3F_TIOI7B1o0/edit?usp=sharing

Turnaj se uskuteční ve velké tělocvičně v DDM Praha 2, Slezská 21. Velká tělocvična je za vrátnicí po schodech dolů a pak bílé dveře po pravé ruce. Konec turnaje hodně záleží na počtu účastníků, počítáme s cca osmou hodinou. Diváci jsou na turnaji vítáni.

Povinná výbava na turnaj je šermířská maska, měkčené bacátko a pro kategorii do 15 let chránič ruky - kapito. Vše z povinné výbavy bude k zapůjčení, ale pokud máte, berte vlastní vybavení (především šermířskou masku). Kdo nemá masku, určitě zabalte s sebou šátek. Dále doporučujeme rukavice, dlouhý rukáv a dlouhé nohavice. Chrániče na lokty a kolena jsou taky možné.

Turnaj je primárně určen pro začátečníky z řad žáků školy Digladior, bývalých žáků a spřátelených škol. Závodníci, kteří mají zápis v HEMA Ratings budou normálně rozlosování do skupin, ale možná eliminaci a určitě vyhodnocení budou mít zvlášť. Pokud nevíte, zda můžete dorazit, napište mi. Zároveň pokud víte, že nedorazíte včas, určitě mi dejte vědět, po rozlosování turnaje již není možné se přidat.

Ceny budou stejně jako loni věcné, můžete se těšit na poukaz do Lanového centra Proud, Jumparku Zličín a uvidíme, co dalšího vymyslíme.
Moc se na vás těšíme
Pavla, Jirka, Michal a další rozhodčí

Pořadatel akce

Praha
okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha

Místa v okolí:
[0.8 km] Zahrady pod Pražským hradem
[2.3 km] Trojský zámek
[3.4 km] Invalidovna
[4.0 km] Břevnovský klášter
[6.0 km] Dolní Chabry
[6.3 km] Hvězda (zámek - letohrádek)
[6.7 km] Horoměřice
[6.8 km] Braník
[7.6 km] Roztoky u Prahy
[8.6 km] Hodkovičky
[9.1 km] Klecany
[9.1 km] Chodovská tvrz
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Wikipedia

DDM Praha 2, Slezská 21, Slezská 920/21

Inzerce

Video z místa konání