Loučení s létem See you later summer

workshop | pro děti | hudební koncerty | vystoupení
sobota 26. 8. 2023 (10:00) – neděle 27. 8. 2023 (17:00)  tuto akci již nestihnete 
Zveme Vás na slavnostní rozloučení s letními prázdninami, které se bude konat na nádvoří zámku Blatná.

Přidejte se k nám a oslavte příjemně strávené letní dny skvělou hudbou, poutavým divadelním představením a různými slanými i sladkými dobrotami. Zastavte se v Oh My Deer Café pro výbornou kávu a jiné osvěžení, projděte se anglickým parkem se zmrzlinou v ruce a užijte si další zábavné aktivity vhodné pro celou rodinu. Těšíme se na Vás!

Letní dobroty:
- Přijďte si pochutnat na domácích dobrotách upečených v naší zámecké kuchyni! V nabídce najdete širokou škálu sladkostí od krémových dukátových buchtiček, přes čerstvé sendviče až po vynikající čokoládové dorty.

Loutkové představení:
- Loutkové představení Gilberta Contiho nadchne všechny diváky a především děti, které se mohou zapojit do představení - ať už tím, že budou pomáhat při výrobě loutek, nebo tím, že se zapojí do hry.

Workshopy ruční výroby masek a malování na trička:
- Gilberto nabízí dětem jedinečnou příležitost vytvořit si a vyzdobit vlastní masky pomocí výrazných temperových barev. Na workshopu se děti také naučí používat airbrush, a to tak, že si namalují tričko nebo vlastní obrázek. Je čas být kreativní!

Živá hudba:
- Vychutnejte si atmosféru zámeckého nádvoří s živou hudbou. Nechte se pohltit a zatančete si nebo zazpívejte na rozloučenou s bezstarostnými letními dny.

Various Souvenir Stands:
- Make sure to take away a fun memento of your time here with us at Castle Blatna - the courtyard will be full of unique stands, so you’ll be sure to find the perfect summer souvenir.

Pořadatel akce

Zámek Blatná - Castle Blatna - https://www.facebook.com/castle.blatna

Blatná (zámek)
okres Strakonice, Jihočeský kraj

Zámek
Zámek vznikl přestavbou pův. vodního hradu ze 13. století. V 16. stol. jej nechal nejvyšší purkrabí Českého království Zdeněk Lev z Rožmitálu přestavit na zámek v goticko- renesančním stylu (arch. B. Ried). Později upraven barokně a novogoticky. Po r. 1945 zestátněn, po r. 1989 vrácen pův. majitelům.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Naše skupina se zabývá historickým obdobím gotiky (cca 1380- 1420).
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Video z místa konání