Svatojánský bál princezen a rytířů na Chvalském zámku

zdarma | společenské akce | pro děti | plesy | vystoupení
neděle 12. 6. 2022 (15:00 – 17:00)  tuto akci již nestihnete 
Na vědomost se dává, že se již podeváté otevře brána zámku všem princeznám i rytířům. V neděli 12. června od 15 do 17 hodin se koná slavný Svatojánský bál na nádvoří Chvalského zámku.

Přijměte naše pozvání a zúčastněte se pohádkového bálu, na kterém se královsky baví celá dvorní družina! Budete tančit a soutěžit na krytém zámeckém nádvoří. Setkáte se s princeznami i rytíři – Šípkovou Růženkou, Popelkou, Zlatovláskou i Koloběžkou I., vílami, královnou i rytíři. K tanci budou hrát nejkrásnější písničky z českých filmových pohádek. Proběhne i rytířské klání a volba nejkrásnější princezny a rytíře bálu. Navíc dostanete zdarma čerstvě napečené koláčky z královské kuchyně a k zakoupené vstupence na bál máte týž den volný vstup na výstavu historických dopravních hraček s názvem PŘÍŠTÍ STANICE: Chvalský zámek. Jednotné vstupné pro děti od 2 let a dospělé je 120 Kč. Rodinné vstupné (2 dospělí + max. 3 děti) 350 Kč.

Pořadatel akce

Chvalský zámek
okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha

Zámek
Na zámek byla po r. 1652 jezuity přestavěna starší zpustlá tvrz. Od r. 1955 budovu užíval státní statek, zámek nebyl udržován a chátral. V r. 1992 se začalo s jeho záchranou, která byla dokončena a zámek zpřístupněn veřejnosti 1. 5. 2008.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video

Vildafilm | Promo videa - památkové objekty