Svátek hudby 2023 - Pardubice

vystoupení | hudební koncerty | pro děti
úterý 20. 6. 2023 (od 16:30)  tuto akci již nestihnete 
Francouzská aliance v Pardubicích vás zve opět na Svátek hudby, který letos proběhne na nádvoří pardubického zámku! V úterý 20. června proběhne již 5. ročník tohoto hudebního festivalu díky finanční podpoře Velvyslanectví Francie v ČR, Statutárnímu městu Pardubice a Europe Direct Pardubice.

Je to tradice! Na konci června se ve Francii slaví léto hudbou! Tato tradice, která vznikla v roce 1982, je dnes jedním z nejoblíbenějších francouzských festivalů. Stal se také jedním z nejoblíbenějších festivalů ve více než stovce zemí světa.

Princip Fte de la musique je jednoduchý: bezplatné koncerty amatérských i profesionálních umělců přístupné všem. V letošním roce máme tu čest představit řadu umělců z Pardubic a, ale i zdaleka. Můžete se těšit na kabaretní hudbu, francouzské šansony, folk, pop- punk, jazz a mnoho dalších překvapení!
Kompletní program bude k dispozici již brzy na:

https://www.francouzstina-pardubice.cz/Fete-de-la-musique...

Akce je pořádána ve spolupráci se Zámkem Pardubice, Východočeským muzeem v Pardubicích, Europe Direct Pardubice, Barona café a Factory bar & lounge.

V úterý 20. června od 16 h30 do 22 hodin neváhejte a přijďte s námi oslavit léto hudbou! Nebude chybět ani doprovodný program pro děti.

Pořadatel akce

Alliance Française Pardubice - https://www.facebook.com/afpardubice
Svátek hudby 2023 - Pardubice

Pardubice (zámek)
okres Pardubice, Pardubický kraj

Zámek
Původně vodní tvrz, ve 14. st. přeměněna na hrad. Za Pernštejnů přestavěn na renesanční zámek. Čtyřkřídlá budova do jejíž severozápadního nároží byla pojata mohutná hradní věž. Dochované opevnění s dělovými rondely.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video

HePetr | Promo videa - památkové objekty