Šíleně smutná princezna na zámku Blatná

pro děti | divadla
čtvrtek 6. 7. 2023 (21:00) – sobota 8. 7. 2023 (23:00)  tuto akci již nestihnete 
,, Znám jednu starou zahradu, kde hedvábná je tráva... Poznáváte, odkud je tato známá píseň? Je to Šíleně smutná princezna, jedna z nejoblíbenějších českých pohádek, která byla mimo jiné natáčena i u nás na zámku.

Je nám proto ctí představit vám velkolepou událost, kterou pro vás 6., 7. a 8. července připravujeme: Divadelní představení Šíleně smutná princezna v podání divadla Studio DVA. Režisérem tohoto krásného představení je Šimon Caban, orchestrální aranžmá a divadelní nastudování je pod vedením Kryštofa Marka.

Těšit se můžete na známé herecké tváře, jakými jsou například Berenika Kohoutová, Jan Cina, Oldřich Navrátil, Bohumil Klepl a mnoho dalších!

Divadelní adaptace legendárního hudebního filmu, který si zamilovali diváci již několika generací. Příběh prince a princezny ze sousedních zemí, kteří mají na přání svých otců a jejich rádců uzavřít sňatek, ale rozhodnou se sami si vybrat partnera.

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji na: https://portal.colosseum.eu/events?mrsid=259

Pořadatel akce

Zámek Blatná - Castle Blatna - https://www.facebook.com/castle.blatna
Šíleně smutná princezna na zámku Blatná

Blatná (zámek)
okres Strakonice, Jihočeský kraj

Zámek
Zámek vznikl přestavbou pův. vodního hradu ze 13. století. V 16. stol. jej nechal nejvyšší purkrabí Českého království Zdeněk Lev z Rožmitálu přestavit na zámek v goticko- renesančním stylu (arch. B. Ried). Později upraven barokně a novogoticky. Po r. 1945 zestátněn, po r. 1989 vrácen pův. majitelům.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Siderea - taneční skupina
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Video z místa konání