Loutkové divadelní představení na zámku Rychlé šípy- divadlo KAKA

divadla
neděle 25. 6. 2023 (15:00 – 16:00)  tuto akci již nestihnete 
S radostí vás zveme na zábavné divadelní představení ze série divadlo na zámku, tentokrát to budou Rychlé šípy ve zpracování Divadla KAKA! Představení uvede naši novou výstavu Rychlé šípy a tajemství Stínadel na Chvalském zámku, která bude zahájena 24.6. Připravte se na hodinu plnou dobrodružství, smíchu a napětí!

Bezchybný kladný hrdina Mirek Dušín a jeho věrní kamarádi Jarka Metelka, Jindra Hojer, Červenáček a Rychlonožka, všeobecně známí jako Rychlé šípy, vás vtáhnou do svých dobrodružství plných odvahy, nečekaných zvratů a vtípků. Zrádné Bratrstvo kočičí pracky nenechá Rychlé šípy nikdy na pokoji a je jim v patách. A kdo že je ten záhadný pán ztvárněný velkou loutkou v životní velikosti? To se nechte překvapit!

Loutkové zpracování komiksů Jaroslava Foglara se střídá s činoherními scénami a osobitá autorská hudba Divadla KAKA a Václava Jelínka, vtáhne i toho nejmenšího diváka do děje a přiblíží tak komiksovou klasiku i dětem, které ještě neumí číst.
Vstupné na představení 130,- Kč

Vstupenky si zakoupíte na recepci Chvalského zámku v předprodeji denně od 9 do 18 hodin, nebo na místě přímo před úředstavením.

Pořadatel akce

Chvalský zámek
okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha

Zámek
Na zámek byla po r. 1652 jezuity přestavěna starší zpustlá tvrz. Od r. 1955 budovu užíval státní statek, zámek nebyl udržován a chátral. V r. 1992 se začalo s jeho záchranou, která byla dokončena a zámek zpřístupněn veřejnosti 1. 5. 2008.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video