Letní kino - Po čem muži touží 2

promítání | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
středa 17. 8. 2022 (21:00 – 23:30)  tuto akci již nestihnete 
Ve středu 17. srpna 2022 připravuje putovní letní Kino na kolečkách druhou návštěvu na Státním hradě Šternberk. Tímto srdečně zveme všechny diváky do kina pod širým nebem, které uvede nový český film „Po čem muži touží 2. Promítání se uskuteční v čase od cca 21:00 na dolní louce (bývalé letní kino) v areálu hradního parku. Kino bude otevřeno hodinu před promítáním - hrajeme po setmění. Vstupenky v prodeji na místě, k dispozici bude občerstvení. K sezení budou připravení lavice, doporučujeme vzít sebou piknikovou deku k sezení na trávě.

od cca 21:00
na dolní louce (bývalé letní kino)

Státní hrad Šternberk - dolní louka (bývalé letní kino) Občerstvení: Popcorn (slaný, sladký, šunka- sýr), pivo, limo, víno Kino otevřeno hodinu před promítáním - hrajeme po setmění (cca 21:00) Vstupenky v prodeji na místě - 130 Kč
Obsah:

V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou, psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany, kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou. Irena/ Iren se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim, který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže.

Pořadatel akce

Šternberk (státní hrad), tel. +420 585 012 935, hrad.sternberk@npu.cz

Šternberk (státní hrad)
okres Olomouc, Olomoucký kraj

Hrad ve správě Národního památkového ústavu
Romanticky upravený gotický hrad s vestavěným renesančním zámkem. Poničen za husitských válek, za třicetileté války a požárem roku 1578. Opraven a přestavěn roku 1886 za Jana ll. z Lichtenštejna. Dnes hrad spravuje Vlastivědné muzeum v Olomouci.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Náhodné video