Čertův poklad - pohádky pro MŠ na Kunětické hoře

pro školy | pro děti | zdarma | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
úterý 25. 5. 2021 (9:00) – pátek 28. 5. 2021 (13:00)  tuto akci již nestihnete 
Princezna Jasmína netrpělivě očekává svého ženicha, a aby poznala jeho skutečnou povahu, vymění se se svou služkou Žofií. Podobný nápad ovšem dostane i princ a jeho sluha. A aby toho ještě nebylo málo, všichni se dozvídají, že pan král před lety slíbil princeznu drakovi za ženu. Kdo je pravý hrdina a kdo má upřímné srdce se dozvíte v této veselé pohádce z tvůrčí dílny Marka Dobrodinského. Pohádky jsou koncipované tak, že jsou určeny pro děti z mateřských školek, pro školáky i dospěláky – každý si zde najde to své. Veškerý program probíhá v zastřešených interiérech hradního sklepení, proto se hraje za každého počasí. I za teplého počasí však doporučujeme dětem přibalit bundičku, protože v interiérech sklepení bývá trochu chladněji. Délka představení se pohybuje kolem 50 minut. Začátky představení v každou celou hodinu od 9:00 do 13:00 a dále podle rezervací. Začíná se přesně v celou, takže buďte, prosím, na místě minimálně o 15 minut dříve, než je váš objednaný čas. Cena: 95 Kč/ dítě. Pedagogický doprovod zdarma. Rezervace nutná! Rezervace přímo u pořadatelů z Agentury Veronika na tel.: 604 381 520 (po- pá od 13:00 do 18:00) nebo e-mailu: agentura.veronika@centrum.cz, www.agenturaveronika.cz

Princezna Jasmína netrpělivě očekává svého ženicha, a aby poznala jeho skutečnou povahu, vymění se se svou služkou Žofií. Podobný nápad ovšem dostane i princ a jeho sluha. A aby toho ještě nebylo málo, všichni se dozvídají, že pan král před lety slíbil princeznu drakovi za ženu. Kdo je pravý hrdina a kdo má upřímné srdce se dozvíte v této veselé pohádce z tvůrčí dílny Marka Dobrodinského.

Pohádky jsou koncipované tak, že jsou určeny pro děti z mateřských školek, pro školáky i dospěláky – každý si zde najde to své. Veškerý program probíhá v zastřešených interiérech hradního sklepení, proto se hraje za každého počasí. I za teplého počasí však doporučujeme dětem přibalit bundičku, protože v interiérech sklepení bývá trochu chladněji.

Délka představení se pohybuje kolem 50 minut. Začátky představení v každou celou hodinu od 9:00 do 13:00 a dále podle rezervací. Začíná se přesně v celou, takže buďte, prosím, na místě minimálně o 15 minut dříve, než je váš objednaný čas.
Cena: 95 Kč/ dítě. Pedagogický doprovod zdarma. Rezervace nutná!

Rezervace přímo u pořadatelů z Agentury Veronika na tel.: 604 381 520 (po- pá od 13:00 do 18:00) nebo e-mailu: agentura.veronika@centrum.cz, www.agenturaveronika.cz

Pořadatel akce

Kunětická Hora (hrad), tel. +420 466 415 428, kunetickahora@npu.cz

Kunětická Hora (hrad)
okres Pardubice, Pardubický kraj

Hrad ve správě Národního památkového ústavu
Pozdně gotický hrad Pernštejnů vzniklý přestavbou staršího objektu na přelomu 15. a 16. stol. s unikátním opevňovacím systémem. Poničen švédskými vojsky r. 1645. Restaurován na počátku 20. stol. podle plánů architekta D. Jurkoviče.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia
Facebook

Inzerce

Pražská hudební skupina ERGO byla založena před více jak 30 lety.
Skupina finančně podporuje činnost serveru Sermiri.cz

Video z místa konání

Milan Daněk | Promo videa - památkové objekty