Čokoládový festival na zámku Valtice

společenské akce | přidáno pořadatelem akcí Národní památkový ústav
pondělí 28. 10. 2019 (10:00 – 17:00)  tuto akci již nestihnete 
Další ročník ČOKOLÁDOVÉHO FESTIVALU na zámku Valtice proběhne od pátku 25. do pondělí 28. října. Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.
Zimní jízdárna a Španělská konírna
Otevírací doba
Program
Pátek 25. října
Sobota 26. října
Neděle 27. října
Pondělí 28. října

Vstupné:

Stejně jako v roce 2018 se čokoládový festival uskuteční v Zimní jízdárně a také ve Španělské konírně. Na vnitřním nádvoří zámku můžete navštívit podzimní slavnosti s názvem Slané nádvoří.

Vstupenky na Čokofest můžete koupit na dvou místech, vyznačeno v mapě. Se vstupenkou / náramkem se dostanete do všech placených prostor - jízdárna, konírna, nádvoří.

Parkování ve Valticích je možné na vyznačených plochách, parkovací plochy jsou omezené a prosíme všechny návštěvníky o dodržování dopravních předpisů.

Pořadatel akce

Valtice (zámek), tel. +420 778 743 754, valtice@npu.cz

Valtice (zámek)
okres Břeclav, Jihomoravský kraj

Zámek ve správě Národního památkového ústavu
Rozsáhlé sídlo Lichtenštejnů v barokním stylu na místě renesančního zámku a gotického hradu. Do r. 1726 demolován. Zřízením dvora, dostavbou kaple, divadla a teras vznikla rezidence v dnešní podobě - součást památkové a biosférické rezervace UNESCO.
[zdroj hrady.cz]
kliknutím zobrazíte polohu na Mapy.cz
oficiální web
Mapy.cz
Google Maps
Hrady.cz
Castles.cz
Wikipedia

Inzerce

Náhodné video